Aankondigingen nieuwe TANDEM-trainingen
Mindfulnesstrainers die ons vragen om trainingen op deze website aan te kondigen willen we graag ondersteunen. Hieronder staan trainingen vermeld die gebaseerd zijn op de TANDEM-aanpak en die op korte termijn van start gaan. U kunt zelf via de contactgegevens of de aangegeven website contact maken met de trainer. Zoekt u een trainer in uw buurt dan kunt u ook zoeken op deze kaart met trainers die TANDEM-trainingen willen aanbieden.
Eindhoven, voorjaar 2019

De training start bij voldoende deelname in het voorjaar van 2019. U kunt zich hier aanmelden.

Deze training wordt gefaciliteerd door het Mindfulness Centrum Eindhoven en vindt plaats in de locatie van Vitalis, Parc Gender, Maria van Bourgondiëlaan. Paul van Gemert is uw trainer. De trainingstijden zijn steeds van 9.30 tot 12.00 uur. Er is ook een stiltedag.

Roermond, september 2019

Deze training wordt verzorgd door trainers van METggz op de locatie Minister Beversstraat 3 te Roermond. De trainingsdag is woensdagmiddag. Exacte startdatum en exacte tijdstip is nu nog niet bekend. Wanneer u belangstelling heeft kunt zich hier voor meer informatie wenden tot de trainer, Laura Munnix. Men kan ook bellen naar 088-1149494.

©TANDEM 2019   |  Alzheimer Centrum Limburg