Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

"Prettiger leven met dementie": artikel in dagblad De Limburger

12 Sep 2017

In dagblad De Limburger verscheen op zaterdag 9 september een uitgebreid interview met de onderzoekers van TANDEM, naar aanleiding van de eerste training die in oktober van start gaat. Er wordt ingegaan op wat er met je gebeurt als je te horen krijgt dat je dementie hebt. Ook komt aan de orde hoe dit een nieuwe fase in je leven en dat van je partner kan inluiden, waarin je (ook als partner) de veranderingen in het leven die onvermijdelijk zullen zijn kunt toelaten, en toch zicht blijft houden op wat er nog altijd wél mogelijk is.  Op de website van het dagblad kan de volledige tekst van het interview worden teruggelezen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten