top of page
Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen tags.

"Prettiger leven met dementie": artikel in dagblad De Limburger

In dagblad De Limburger verscheen op zaterdag 9 september een uitgebreid interview met de onderzoekers van TANDEM, naar aanleiding van de eerste training die in oktober van start gaat. Er wordt ingegaan op wat er met je gebeurt als je te horen krijgt dat je dementie hebt. Ook komt aan de orde hoe dit een nieuwe fase in je leven en dat van je partner kan inluiden, waarin je (ook als partner) de veranderingen in het leven die onvermijdelijk zullen zijn kunt toelaten, en toch zicht blijft houden op wat er nog altijd wél mogelijk is. Op de website van het dagblad kan de volledige tekst van het interview worden teruggelezen.

Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

bottom of page