Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Eerste TANDEM-groep van start

25 Oct 2017

Vandaag heeft in het Toon Hermans Huis te Maastricht de eerste bijeenkomst plaatsgevonden van de TANDEM-training. Vier paren gaan in de komende 8 weken deze aangepaste mindfulnesstraining volgen, die is gebaseerd op de Mindfulness-Based Stress Reduction van Jon Kabat-Zin. In deze training wordt extra rekening gehouden met de behoeften van mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. De deelnemers maken deel uit van een onderzoek waarin de kwaliteit van de training wordt geëvalueerd. Hun persoonlijke ervaringen zullen gebruikt worden om de trainershandleiding en de materialen verder te verbeteren. In het voorjaar van 2018 zal een tweede trainingsgroep van start gaan, ditmaal in Noord-Nederland.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten