top of page
Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen tags.

Eerste TANDEM-groep van start

Vandaag heeft in het Toon Hermans Huis te Maastricht de eerste bijeenkomst plaatsgevonden van de TANDEM-training. Vier paren gaan in de komende 8 weken deze aangepaste mindfulnesstraining volgen, die is gebaseerd op de Mindfulness-Based Stress Reduction van Jon Kabat-Zin. In deze training wordt extra rekening gehouden met de behoeften van mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. De deelnemers maken deel uit van een onderzoek waarin de kwaliteit van de training wordt geëvalueerd. Hun persoonlijke ervaringen zullen gebruikt worden om de trainershandleiding en de materialen verder te verbeteren. In het voorjaar van 2018 zal een tweede trainingsgroep van start gaan, ditmaal in Noord-Nederland.

Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

bottom of page