Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

De eerste TANDEM-training zit erop!

15 Jan 2018

 

Van oktober tot december hebben acht mensen deelgenomen aan de eerste TANDEM-training, geleid door Franca Warmenhoven en Lotte Berk. Deze bestond uit 8 wekelijkse bijeenkomsten, een stiltedag en aangepaste opdrachten. De training werd gegeven in het sfeervolle Toon-Hermanshuis, nabij het Vrijthof in Maastricht. Alle deelnemers werden aan het einde van de training geïnterviewd door een onafhankelijke onderzoeker. Momenteel worden de resultaten van de metingen en de interviews verder uitgewerkt. De eerste indruk van de onderzoekers is dat de training door de doelgroep erg positief is ontvangen en dat men graag de geleerde vaardigheden in de praktijk wil blijven brengen. De ervaringen die zijn opgedaan in de eerste training zullen dienen als input voor de tweede ronde, een training die waarschijnlijk gaat plaatsvinden in Friesland. Hierover zal op deze website binnenkort meer informatie gegeven worden.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg