top of page
Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen tags.

De eerste TANDEM-training zit erop!


Van oktober tot december hebben acht mensen deelgenomen aan de eerste TANDEM-training, geleid door Franca Warmenhoven en Lotte Berk. Deze bestond uit 8 wekelijkse bijeenkomsten, een stiltedag en aangepaste opdrachten. De training werd gegeven in het sfeervolle Toon-Hermanshuis, nabij het Vrijthof in Maastricht. Alle deelnemers werden aan het einde van de training geïnterviewd door een onafhankelijke onderzoeker. Momenteel worden de resultaten van de metingen en de interviews verder uitgewerkt. De eerste indruk van de onderzoekers is dat de training door de doelgroep erg positief is ontvangen en dat men graag de geleerde vaardigheden in de praktijk wil blijven brengen. De ervaringen die zijn opgedaan in de eerste training zullen dienen als input voor de tweede ronde, een training die waarschijnlijk gaat plaatsvinden in Friesland. Hierover zal op deze website binnenkort meer informatie gegeven worden.

Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

bottom of page