Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Mijn moeder heeft Alzheimer

19 Mar 2018

Wat doet het met een gezin, als één van de ouders dementie heeft? Anna Myrte Korteweg schreef in Psychologie Magazine (april 2018) jaar persoonlijke relaas en interviewde hiervoor haar eigen vader en moeder. Ze beschrijft welke uitdagingen ze dagelijks aangaat, maar ook dat deze periode voor haar als gezin de meest gelukkige van haar leven is. Psycholoog Lotte Berk werd voor dit artikel geïnterviewd over de TANDEM-training en wat deze aandachtstraining (gebaseerd op de principes van mindfulness) voor mensen met dementie en hun mantelzorger kan betekenen.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten