Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Literatuurstudie die de basis werd voor TANDEM is nu gepubliceerd

13 Jun 2018

Voorafgaand aan het TANDEM onderzoek werd er door de onderzoekers een literatuurstudie gedaan om in kaart te brengen wat er al bekend was over het aanbieden van mindfulnesstraining aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. In dit artikel (helaas wel alleen in het Engels) worden de belangrijkste bevindingen samengevat en worden er aanbevelingen gedaan voor het onderzoek in de toekomst. Het artikel is 'open source', dus iedereen kan het downloaden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg