Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

TANDEM train-de-trainer bijscholingsdag

14 Nov 2018

Op 23 januari 2019 organiseert SeeTrue een speciale bijscholingsdag voor trainers met als thema: mindfulness en dementie. De ervaren mindfulnesstrainer Franca Warmenhoven zal de deelnemers wegwijs maken in hoe mensen met cognitieve beperkingen (en de mensen die hiervoor zorgen) met behulp van praktische handreikingen ondersteund kunnen worden in hun dagelijkse leven. De aangepaste vorm van de 8-weekse training die voor deze doelgroep is ontwikkeld (TANDEM) komt in deze training uitgebreid aan bod. Er zijn momenteel nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze training. Wanneer de training vol is zal er op een later tijdstip een nieuwe trainingsdatum bekend worden gemaakt. Meer informatie over deze training kunt u vinden op de website van SeeTrue.

 

Tijd: 10.00-17.30 uur; plaats: Kamers van Conijn, Den Bosch.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg