top of page
Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen tags.

TANDEM train-de-trainer bijscholingsdag


Op 23 januari 2019 organiseert SeeTrue een speciale bijscholingsdag voor trainers met als thema: mindfulness en dementie. De ervaren mindfulnesstrainer Franca Warmenhoven zal de deelnemers wegwijs maken in hoe mensen met cognitieve beperkingen (en de mensen die hiervoor zorgen) met behulp van praktische handreikingen ondersteund kunnen worden in hun dagelijkse leven. De aangepaste vorm van de 8-weekse training die voor deze doelgroep is ontwikkeld (TANDEM) komt in deze training uitgebreid aan bod. Er zijn momenteel nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze training. Wanneer de training vol is zal er op een later tijdstip een nieuwe trainingsdatum bekend worden gemaakt. Meer informatie over deze training kunt u vinden op de website van SeeTrue.

Tijd: 10.00-17.30 uur; plaats: Kamers van Conijn, Den Bosch.

Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

bottom of page