Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nieuwe TANDEM train-de-trainerdag

8 May 2019

 

Op 11 december 2019 zal er een nieuwe TANDEM train-de-trainerdag 'Mindfulness en dementie' plaatsvinden, georganiseerd door opleidingscentrum SeeTrue. De training is speciaal bedoeld voor trainers die zelf de TANDEM-training willen gaan aanbieden aan de doelgroep mensen met (beginnende) dementie en mantelzorgers. Ook andere trainers die geïnteresseerd zijn kunnen zich hiervoor inschrijven. De training vindt plaats in Centrum de Poort, Luijbenstraat 50 in Den Bosch, van 10.00 - 17.30 uur. Meer informatie

 

is te vinden op de site van SeeTrue.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg