TANDEM-Nieuws

Intervisie voor mindfulnesstrainers

Trainersorganisatie Seetrue organiseert regelmatig intervisiebijeenkomsten voor mindfulnesstrainerstrainers, via Skype. Men kan hier kosteloos gebruik van maken, vooraf aanmelden is wel nodig. De eerstvolgende mogelijkheid is woensdagavond 13 februari 2019, van 19.30 - 21.00 uur. Begeleider: Franca Warmenhoven (TANDEM-trainer en verbonden aan Seetrue). Lees hier meer.

Nieuwe TANDEM train-de-trainer cursusdag in Maastricht

Op 17 april 2019 van 10.00 - 17.30 uur is er opnieuw een bijscholingsdag 'Mindfulness en Dementie', ditmaal in Maastricht. Op deze trainingsdag zal TANDEM-trainer Franca Warmenhoven mindfulnesstrainers laten kennismaken met de TANDEM-aanpak en geeft zij praktische handreikingen hoe je als trainer een training voor dyadegroepen (persoon met dementie met diens mantelzorger samen) kunt begeleiden. Meer hierover is te lezen op de site van SeeTrue Maastricht.

Interview Franca Warmenhoven

Trainersorganisatie SeeTrue interviewde TANDEM-trainer Franca Warmenhoven onlangs over haar eigen trainerschap en haar betrokkenheid bij de zorg voor mensen met een chronische ziekte en bij ouderdomsproblematiek. Ze gaat daarnaast in op het belang van opleiding en van intervisie wanneer men als trainer met de TANDEM-doelgroep wil gaan werken. De video duurt ongeveer 12 minuten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg