top of page
Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen tags.

Webinar mindfulness en het brein

Op 21 mei organiseerde de Hersenstichting in samenwerking met Alzheimer Nederland en de Edwin van der Sar Foundation een webinar over het thema 'Mindfulness en het effect op je brein'. Martin van Boxtel geeft uitleg over wat mindfulness is en wat er in de hersenen gebeurt wanneer je mindfulness beoefent. Verder wordt ingegaan over het gebruik van mindfulness bij de ondersteuning van hersenaandoeningen, zoals niet-aangeboren hersenletsel en dementie. Marloes van der Heijden is yogalerares en legt uit hoe bewegingsoefeningen kunnen worden ingezet bij het cultiveren van mindfulness. Het webinar is hier (gratis) te volgen.

Recente berichten
Archief

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

bottom of page