Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Mantelzorgers ontvangen nauwelijks hulp

NRC Handelsblad, 15 maart 2018

 

Mensen die zorgen voor een ziek of gehandicapt familielid of iemand anders in hun omgeving die hulpbehoevend is, krijgen nauwelijks de ondersteuning van de overheid waarop zij recht hebben. Negen op de tien mantelzorgers maken geen gebruik van de mogelijkheid om de zorg tijdelijk over te laten aan professionals of vrijwilligers. Ruim eenvijfde van deze groep had juist wel graag zulke ‘respijtzorg’ gekregen – om zelf even op adem te komen. Dit blijkt uit onderzoek onder ruim 2.340 mantelzorgers, dat is uitgevoerd door zes belangenverenigingen en dat deze donderdag wordt gepubliceerd.

 

Lees hier verder

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg