Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Tweede training TANDEM start in mei 2018

26 Mar 2018

De geplande 2e training die gepland stond in Friesland kan wegens omstandigheden helaas niet meer doorgaan. Er is besloten dat deze gaat plaatsvinden in de provincie Limburg, omdat dit beter vanuit Maastricht te coördineren is. Onder het kopje 'Meedoen?' leest u meer over de precieze data en tijden en op welke plaats de training zal gaan plaatsvinden. Mensen in Friesland die de informatie over de training gelezen hebben en interesse zouden hebben, kunnen altijd via het contactformulier met ons contact opnemen om naar een passende oplossing te zoeken.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten