Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Webinar mindfulness en het brein

26 May 2019

Op 21 mei organiseerde de Hersenstichting in samenwerking met Alzheimer Nederland en de Edwin van der Sar Foundation een webinar over het thema 'Mindfulness en het effect op je brein'. Martin van Boxtel geeft uitleg over wat mindfulness is en wat er in de hersenen gebeurt wanneer je mindfulness beoefent. Verder wordt ingegaan over het gebruik van mindfulness bij de ondersteuning van hersenaandoeningen, zoals niet-aangeboren hersenletsel en dementie. Marloes van der Heijden is yogalerares en legt uit hoe bewegingsoefeningen kunnen worden ingezet bij het cultiveren van mindfulness. Het webinar is hier (gratis) te volgen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwsbrief April 2018

13 Apr 2018

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers

©TANDEM 2020   |  Alzheimer Centrum Limburg